Getuigschrift Beroepsvervoer

Het getuigschrift voor het beroepsvervoer

 

Bij TLEC kun je terecht voor het Getuigschrift Beroepsvervoer. Wij zijn met name gespecialiseerd in het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer, maar uiteraard helpen wij je ook verder voor het Getuigschrift voor het Personenvervoer.

 

Het starten van je eigen bedrijf in het beroepsgoederen of beroepspersonenvervoer is geen alledaagse stap om te nemen. In de opleiding bij TLEC komen alle elementen van bedrijfsvoering aan bod. Hiermee word je niet alleen voorbereid op het examen voor het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer, maar krijg je de nodige basis elementen voor de dagelijkse praktijk. De cursus van TLEC kan ook als basis dienen voor je ondernemersplan.

 

De opleiding voor het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer is onderverdeeld in modules. De modules kunnen in eigen tempo gevolgd worden. Wij raden je bij voorkeur aan om ze een voor een af te werken, maar uiteraard mag je ze ook allemaal tegelijk volgen en in studeren. Zo bepaal je zelf jouw tempo.

 

De opleiding is primair bedoeld voor de startende ondernemer. Maar de complete opleiding voor het Getuigschrift voor het Beroepsgoederenvervoer, of enkele modules van de opleiding kunnen ook waardevol zijn voor bijvoorbeeld de leergierige chauffeur, planners, bedrijfsleiders, kwaliteitsmanagers of middenkaderpersoneel.

TLEC

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl